تقویم محتوایی | چگونگی ایجاد آن

ساخت وبلاگ

تقویم محتوا یکی از گام‌های فرایند بازاریابی محتوایی است. در واقع ابزاری است برای بهینه‌سازی، سازمان‌دهی و نظم بخشیدن به تولید و انتشار محتوای شما است. شما برای درک بهتر این موضوع مقاله بازاریابی چیست را مطالعه کنید تا مفهوم اصلی این مقاله را دریابید. 

تقویم محتوایی چیست؟

تقویم محتوایی راهی برای برنامه ریزی و زمان بندی دقیق برای محتوای تولیدی است. با استفاده از آن میتوانیم محتوایی را مشخص کنیم که می‌خواهیم طی زمان مشخصی، مثل یک هفته، یک ماه یا یک سال تولید کنیم و در شبکه‌های مختلف اجتماعی یا وب‌سایت منتشر کنیم. در تقویم محتوا مسئولیت افراد را در ارتباط با هر محتوا مشخص می‌کنیم. این روش را به عنوان یکی از اصول اصلی بازاریابی می‌شناسند زیرا  تولید و انتشار محتوا بر اساس برنامه‌ای منظم برای جذب مخاطبان و معرفی محصولات یا خدمات بسیار مهم است. 

 

چرا داشتن تقویم محتوا اهمیت دارد؟

برای هر کسب و کار و هر فرد که قصد فعالیت در دنیای اینترنت را دارد داشتن یک تقویم محتوا از اهمیت بالایی برخوردار است. برای پیشرفت در کار باید یک تصویر کلی از محتواهای قبلی و محتواهای بعدی خود داشته باشید. داشتن یک تقویم محتوا به شما این امکان را میدهد تا بر زمان و کارهای خود نظارت داشته باشید چون پست گذاشتن منظم باعث  افزایش تعامل کاربران شما می‌شود. 

تقویم محتوا چه کمکی به کسب و کار من میکند؟

با یک برنامه و استراتژی از قبل تعیین شده می‌توانید محتواهای سایت خود را تهیه و منتشر کنید. 

 

مزایای تقویم محتوایی شامل: 

 

1.شما را در مسیر نگه می‌دارد 

وقتی لیست موضوعات و تاریخ انتشار آنها را می‌دانیم هر روز از برنامه فردا و روزها و هفته‌های بعد با خبرید. می‌دانید دقیقاً کدام محتوا را باید برای چه روزی آماده کنید. 

داشتن یک تقویم محتوایی دقیق ماندن در مسیر موفقیت یک سایت یا صفحه رسانه اجتماعی، ضروری است. 

 

2.مزیت طوفان فکری

یکی دیگر از دلایل ضرورت تهیه تقویم محتوا این است که کسب و کار‌ها نمی‌دانند در مورد چه موضوعی تولید محتوا کنند تا نیازهای مخاطبان خود را برطرف کنند. با نظارت و تحلیل تعامل و بازخورد مخاطبان خود، آگاهی دقیق تری در مورد  ترجیحات آنها به دست می‌اورید که می‌توانید آن را بر اساس آن تنظیم کنید و بعداً در محتوای خود اعمال کنید. 

 

3.روی چگونگی عملکرد افراد نظارت دارید

در تقویم محتوا، وظایف هر یک از اعضای گروه کاملاً مشخص شده است.

هر یک از افرادی که با شما همکاری می‌کنند، می‌دانند که دقیقاًچه زمانی باید چه کاری را انجام بدهند و کدام محتوا را برای کدام روز آماده کنند. در این شرایط هیچ کاری عقب نمی‌ماند و از یاد نمی‌رود و همه چیز طبق روال پیش می‌رود.

 

4.هیچ چیزی از قلم نمی‌اوفتد

با داشتن تقویم محتوایی می‌توانید تمامی جزئیات و کارهایی که باید  در روزها و هفته‌های آتی انجام دهید را بررسی کنید و برای آنها برنامه ریزی کنید. به همین صورت هیچ چیزی از قلم نمی‌افتد و همه کار‌ها به بهترین نحو صورت می‌گیرد. 

 

5.جلوگیری از انتشار محتوای تکراری

با داشتن تقویم محتوا  و لیست کردن محتوا های انتشار داده شده می توانید 

از انتشار محتوای تکراری جلوگیری کنید که این کار موجب حفظ مخاطبین شما می شود.  

 

مراحل ساخت تقویم محتوایی

حال که میدانیم تقویم محتوایی چیست و چه مزیت های برای کسب و کار ما دارد باید ساخت آن هم بلد باشید. مراحل ایجاد تقویم محتوایی شامل:

 

مشخص کردن موضوع: فهرستی تهیه کنید از مطالبی که باید برای مخاطبان خود شرخ دهید. وقتی محتوای شما برای چالش‌های کاربران، راهکار ارائه می‌دهد، آن‌ها محتوای شما را با دوستان‌شان به اشتراک می‌گذارند. این موضوع باعث افزایش بازدید و تبدیل آنها به مشتریان همیشگی شما می‌شود. 

 

مشخص کردن کانال های انتشار: محتواهای شما باید در کانال مناسب، منتشر شوند تا بیشترین تاثیر را داشته باشند. کاربران هر شبکه اجتماعی نیازمندی های خود را دارند و به دنبال نوع متفاوتی از محتوا می‌گردند. 

 

اشتراک گذاری تقویم با همه اعضای تیم: بعد از تهیه تقویم محتوایی مناسب یک فایل Spreadsheet در گوگل درایو ایجاد کرده و آن را با همه اعضای تیم به اشتراک بگذارید. ستون‌های این فایل باید شامل: عنوان محتوا، تاریخ انتشار، نویسنده، دسته‌بندی، توضیحات محتوا، اهداف محتوا، کانال‌های انتشار، کلمات کلیدی، وضعیت محتوا: پیش نویس یا منتشر شده باشد. 

 

ابزار های تهیه تقویم محتوایی 

 

ابزار StoryChief

این ابزار به شما این امکان را میدهد که برنامه‌ریزی محتوای وبلاگ، رسانه‌های اجتماعی و موارد دیگر را انجام دهد. 

 

ابزار Trello

این ابزار امکانات کاربردی در اختیار شما میگذارد و بیشتر برای کسانی مناسب است که دوست دارند کارها را به صورت بصری، سازماندهی کنند. همچنین می‌توانید میزان دسترسی افراد را  به تقویم محتوا را هم مدیریت کنید. ترلو امکانات خوبی برای دسته بندی وظایف دارد که می‌توان از آنها  به تگ و کدهای رنگی اشاره کرد.

 

 ابزار Asana

این ابزار یک پلتفرم مدیریت پروژه است که یک ابزار همه کاره شناخته می‌شود. این امکان را به شما میدهد تا تقویم‌های خود را از نمای نمای فهرست، نمای تقویم یا حتی جدول زمانی مشاهده کنید. اگر شما تیم بزرگی هستید و‌ کمپین‌های پیچیده‌تری دارید، بهتر است از Asana استفاده کنید.

 

کلام آخر

مشخص کردن موضوعات، تاریخ‌های انتشار از قبل به شما و تیمتان این امکان را می‌دهد که کار‌ها طبق برنامه ریزی و اصول پیش برود و در یک جریان ثابت، مطالب خود را به مخاطبان خود ارائه کنید. تقویم محتوا تنها یک ابزار زمان‌بندی نیست. بلکه تقویم محتوایی یک ابزار راهبردی است که برای شما این فرصت را فراهم می‌کند که محتوا و کار‌های خود را  پر قدرت و بدون جا افتادن موضوعی پیش ببرید.  برای انجام هر نوع خدمات در حوزه دیجیتال مارکتینگ شما می‌توانید به سایت آژانس خدمات دیجیتال مارکتینگ جینجر ادز مراجعه کنید و از خدمات آن بهره‌مند شوید. 

 
جینجر ادز...
ما را در سایت جینجر ادز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : gingerads gingerads بازدید : 30 تاريخ : سه شنبه 5 / 10 ساعت: 12:12 AM